Специализирана болница за активно лечение по ортопедия “Проф. Бойчо Бойчев”
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


УВАЖАЕМИ АКАДЕМИК ОВЧАРОВ,

За мен е чест и удоволствие да поднеса от името на ръководството на СБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ и лично от свое име, най-искрени поздравления за Вашия успех – удостояването Ви с орден „Св. Св. Кирил и Методий“ – огърлие. Това е високо признание за Вашата огромна роля и значими заслуги за развитието на медицинската наука, образование и практика.

Получаването на такова отличие със сигурност е повод за житейска равносметка. При Вас тя бележи една изключително успешна и богата кариера. Бъдете горд с невероятните успехи, които сте постигнал в професионалното си развитие: проведените научни изследвания и постигнатите резултати, които бележат заслужени достижения в различни области на медицината, приноса Ви за развитието на академичните структури, изключително ползотворната Ви работа като ректор на Медицински университет – София, успешната Ви дейност на ръководни постове в редица български и международни научни организации.

Благодаря Ви за това, което сте постигнал като човек, лекар и ръководител, и че продължавате да дарявате умения, знания и професионален пример на всички свои колеги и ученици.

Вашият богат академичен опит, житейска мъдрост, човешка деликатност и практически знания, предайте на следващите поколения, за да бъдат подготвени за предизвикателствата и отговорностите на лекарската професия.

Благодаря Ви, че сте част от екипа на СБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ и имам честта да работим съвместно за успешното развитие на Болницата.

Дерзайте и смело вървете по пътя, който сте поели, и нека нашата благодарност и огромната ни признателност и обич са награда за достойното Ви дело!

Честита награда!

Бъдете жив и здрав!

С уважение,
Д-Р ВАЛЕНТИН АНГЕЛОВ, Д.М.
Изпълнителен директор на СБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ ЕАД
И екипа на СБАЛО „Проф. Бойчо Бойчев“ ЕАД